• 1403/01/26
  • - تعداد بازدید: 274
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دانشکده علوم و فناوریهای نوین پزشکی

افتخار آفرینی دانشکده علوم و فن آوری های نوین پزشکی

دانشکده علوم و فناوریهای نوین پزشکی شیراز بار دیگر افتخار آفرید.


دکتر مریم اسدی دانش آموخته دکتری پزشکی مولکولی دانشکده علوم و فن آوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و عضو انجمن پزشکی بازساختی آمریکا با ۹۷درصد پاسخ صحیح ، موفق به دریافت مدرک بورد تخصصی پزشکی بازساختی آمریکا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم و فن آوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «هادی علیقلی» رئیس دانشکده علوم نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام این خبر گفت: این دانشکده ، پیشرو در علوم و تحقیقات نوین پزشکی است و دانش آموخته و دانشجویان این دانشکده در زمینه های مختلف علم پزشکی بازساختی دستاوردهای ارزشمندی را به جامعه ارائه می دهند.
او با تاکید بر اینکه به امید روزی که همه از مزایای این علم نوین بهره‌مند شوند، ادامه داد: پزشکی بازساختی زمینه جدیدی از علوم نوین پزشکی است که با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته دانش سلول درمانی، ژن درمانی، تکنیک های پزشکی مولکولی و مهندسی بافت به ترمیم و بازسازی بافت‌های آسیب‌دیده یا از بین رفته بدن می پردازد.
در این رشته از سلول‌های بنیادی و بالغ و فرآورده‌های آنها برای درمان بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد، کاربردهای پزشکی بازساختی شام ترمیم غضروف و مفاصل و تاندون و لیگامنت آسیب‌دیده، بازسازی پوست، درمان بیماری‌های قلبی و عروقی، بازسازی اندام‌های حیاتی مانند کبد و کلیه، ترمیم آسیب‌های نخاعی و مغزی، درمان سرطان ها و بیماری‌های خود ایمن، درمان ناباروری که در بعضی موارد فوق درمانها تاییدیه غذا و دارو گرفتند و استاندارد خدمات آنها توسط وزارت بهداشت تعریف شده و برخی موارد در مراحل مختلف تحقیقات هستند.
دکتر مریم اسدی دکتری پزشکی مولکولی دانشکده علوم و فن آوری های نوین پزشکی دانشگاه نیز گفت: در حال حاضر، سلول درمانی برای درمان بیماری پیسی درمان استئو آرتریت، درمان آسیب عضلانی، درمان آسیب تاندون و لیگامنت، درمان زخم ناشی از سوختگی، دیابت و سایر زخم ها و ناباروری زنان در کشور انجام می شود.
دکتر مریم اسدی افزود: همچنین در دنیا داروهایی تایید شده برای درمان سرطانهای خونی و برخی بیماریهای ژنتیکی مثل کم خونی داسی شکل وجود دارد.

او در پایان نامه دکتری تخصصی خود اقدام به تولید و ارزیابی سلول های CAR NK برای هدف قرار دادن برخی سلولهای سرطان خون نموده اند. با پیشرفت‌های روزافزون در این حوزه، شاهد درمان‌های نوین و شگفت‌انگیزی برای بسیاری از بیماری‌ها خواهیم بود.


دکتر اسدی در رزومه خود دستاوردهای دیگری همچون چندین ثبت اختراع و مقاله پژوهشی در مجلات معتبر بین المللی دارد و مدال آور دو دوره المپیاد کشوری است./ل.بهزادی

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار دانشکده
  • کد خبری : 99186
کلیدواژه